Booking conditions

Booking conditions

Kaskilinna noudattaa majoituksen välittämisessä seuraavia ehtoja. Ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on suorittanut näissä sopimusehdoissa mainitun varausmaksun tai vuokran. Varausehtoihin tehtävät poikkeukset tulee sopia aina erikseen tapauskohtaisesti.

Varaus ja maksaminen

Kaskilinnan varaus astuu voimaan asiakkaan maksettua varausmaksun 500 EUR viikon (7 vrk) sisällä varausvahvistuksen lähettämisen jälkeen. Loppuvuokra lisäpalveluineen tulee maksaa viimeistään kuusi viikkoa (42 vrk) ennen varauksen alkua.

Mikäli Kaskilinnaa varattaessa varauksen alkuun on aikaa kuusi viikkoa (42 vrk) tai vähemmän, tapahtuu vuokran maksaminen kokonaisuudessaan viikon (7 vrk) sisällä varausvahvistuksen lähettämisen jälkeen. Jos maksua ei suoriteta ilmoitettuun eräpäivään mennessä voi Kaskilinna yksipuolisesti peruuttaa varauksen ja palauttaa kohteen myyntiin.

Peruutukset ja muutokset varauksissa

Peruutus on aina tehtävä viipymättä ja kirjallisesti osoitteeseen info@kaskilinna.fi. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, kun tieto peruutuksesta on saapunut. Varausmaksua ei palauteta, mikäli se on varausta peruttaessa jo maksettu. Sama koskee vuokran palautusta, kun peruutus tapahtuu enintään kuusi viikkoa (42 vrk) ennen vuokrajakson alkua.

Vuokra voidaan kuitenkin palauttaa peruutuksen tehneelle asiakkaalle siltä osin, kuin mitä Kaskilinnaa saadaan vuokrattua peruutuksen jälkeen uudelle asiakkaalle. Tämä poikkeus ei kuitenkaan koske varausmaksua, joka jää Kaskilinnalle myös mahdollisen uuden asiakkaan vuokratessa peruutetun ajanjakson.

Mikäli asiakas muuttaa loman ajankohtaa tai peruuttaa osan varaamastaan ajasta, se katsotaan aikaisemman varauksen peruutuksena ja uutena varauksena. Jos muutoksesta ei synny kohtuutonta vaivaa tai tulonmenetystä Kaskilinnalle, voidaan jo maksetulla takuumaksulla ja vuokralla korvata uuden varauksen takuumaksu ja mahdollisesti myös osa vuokrasta. Emme vastaa luonnonmullistuksista johtuvista muutoksista tai peruutuksista.

Avaimen luovutus, käyttö ja palautus

Kaskilinna on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16:00 lähtöpäivään klo 12:00, ellei toisin ole sovittu. Huvilan avain luovutetaan saapumisohjeessa mainitulla tavalla ja tulee lähtiessä jättää yläkerran keittiön pöydälle. Huvilasta on ehdottomasti poistuttava lähtöpäivänä klo 12:00 mennessä, jotta se saadaan siivottua ennen seuraavaa asiakasta. Lähtiessä tulee varmistaa, että kaikki ulko-ovet on lukittu. Asiakkaalla on käytössään yksi (1) avain. Kadonneesta avaimesta peritään lukkojen vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset.

Oleskelu Kaskilinnassa

Kaskilinnan vuokraan kuuluu huvilan vapaa käyttöoikeus. Jokaisen vuokrauksen yhteydessä on ilmoitettava yöpyjien lukumäärä. Vuodepaikkoja on yhteensä 11, ja jokainen vuode on pedattuna ennen vuokralaisen saapumista. Kutakin vuodepaikkaa kohden on varattu petivaatteiden lisäksi myös yksi kylpypyyhe ja yksi kasvopyyhe, jotka ovat esillä vuoteen päällä. Mikäli vuoteita ja liinavaatteita käytetään useamman henkilön osalta kuin mitä on etukäteen ilmoitettu, veloitetaan ylimääräiset liinavaatekustannukset ajankohtaisen hinnastomme mukaan.

Jokaisen vuokrauksen yhteydessä asiakasta veloitetaan erikseen loppusiivouksesta. Loman aikana asukas huolehtii kuitenkin itse huvilan siistinä pitämisestä. Vaikka asiakas maksaakin loppusiivouksesta, edellytetään huvilan olevan vuokrajakson päättyessä normaalissa kunnossa. Tämä tarkoittaa, että likaiset astiat on laitettu tiskikoneeseen, roskat on tyhjennetty jätekatokseen, huonekalut ja muut tavarat ovat alkuperäisillä paikoillaan sekä itseaiheutetut tahrat on poistettu huonekalujen ja huoneiden pinnoilta. Porealtaiden vedenvaihto ennen ja jälkeen vuokrajakson sisältyy loppusiivoushintaan.

Jos asiakas toivoo siivousta tai liinavaateiden vaihtoa vuokrajaksonsa aikana, tulee tästä ilmoittaa etukäteen ennen vuokrajakson alkua. Siivouksesta ja liinavaatteiden vaihdosta vuokrajakson aikana veloitetaan erikseen hinnaston mukainen maksu.

Erityisen epäsiististä huoneistosta peritään ylimääräisinä siivouskuluina 60 EUR/h, josta lähetämme asiakkaalle lisälaskun.

Vauriot, puutteet ja reklamaatiot

Kaikki huvilan varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi vuokranantajalle, jolloin ne voidaan mahdollisuuksien mukaan korjata tai kompensoida. Jos haittatekijää ei voida heti kompensoida, on asiasta tehtävä välitön kirjallinen reklamaatio osoitteeseen info@kaskilinna.fi.

Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida. Asiakas on myös velvollinen ilmoittamaan välittömästi ja korvaamaan huvilalle ja sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Ilmoittamattomat vauriot laskutetaan todellisten kulujen mukaan jälkikäteen, josta lähetämme asiakkaalle lisälaskun. Kaskilinna ei vastaa niistä virheistä huvilan ennakkotiedoissa, jotka ovat syntyneet äkillisten olosuhdemuutosten takia (esim. sinilevä, lumi- tai jäätilanteen muutos, rakennustyöt naapuritonteilla tms.).

Lapsivarustus

Kaskilinnassa on pienille lapsille oma varustuksensa. Tähän kuuluu kaksi (2) erillistä lasten matkasänkyä, kaksi (2) lasten syöttötuoli sekä kolme (3) lasten turvaporttia portaisiin. Lapsivarustus on jokaisen asiakkaan käytössä ilman eri maksua. Lasten liinavaatteista veloitamme normaalin liinavaatemaksun.

Tupakointi ja lemmikkieläimet

Sisätiloissa tupakointi on ehdottomasti kielletty. Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan 300 EUR tuuletusmaksu. Lemmikkieläinten mukaan ottamisesta Kaskilinnaan on ehdottomasti ilmoitettavat ja erikseen sovittava ennen vuokrajakson alkua. Koirien (ja kissojen) tuonti on sallittua seuraavin ehdoin:

 • Koirat saavat oleskella ainoastaan tiloissa, joissa on kivilattia. Käytännössä tämä tarkoittaa, että makuuhuoneisiin ja makuuparvelle ei saa päästää koiria. Tarvittaessa makuuhuoneiden ovet on pidettävä suljettuina ja makuuparvelle johtaviin portaisiin asennettava Kaskilinnan varustukseen kuuluva lapsiportti, joka estää koiria pääsemästä parvelle.
 • Koirien oleskelusta Kaskilinnassa veloitetaan ylimääräinen 60 EUR siivousmaksu. Maksun hinnalla vierailla voi olla mukanaan useampi koira. Kaskilinna siivotaan ja tuuletetaan vuokrajakson päätyttyä erityisen huolellisesti.
 • Koirat on pidettävä vierailun aikana poissa sohvilta ja sängyiltä. Myös koirien matoilla oleskelua ja niiden päällä liikkumista tulee välttää.
 • Narttukoiria ei hyväksytä juoksuaikaan ilman juoksuhousuja. Lisäksi koirien jätöksistä on huolehdittava asianmukaisesti.
 • Kylpy- ja pesutiloihin koirien mukaan ottaminen on kielletty. Erityisesti tämä koskee saunaa ja porealtaita. Kuitenkin jos koiraa tulee vierailun aikana pestä, voidaan asia hoitaa suihkun alla.
 • Koiranomistaja on ensisijaisesti vastuussa koirastaan. Jos Kaskilinnassa havaitaan vierailun jälkeen parketeilla huomattavia naarmuja, tekstiileillä tahroja tai on muuten syytä epäillä, että koiria koskevia ehtoja on rikottu, on omistaja velvollinen korvaamaan mahdolliset kustannukset.

Kaskilinna ei vastaa luvattomasta tupakoinnista tai eläinpölystä aiheutuneista allergiaoireista tai muista vastaavista ongelmista asiakkaille.

Muita Kaskilinnassa kiellettyjä asioita

 • tupakantumppien heittäminen luontoon, pihamaalle tai terassille
 • ilotulitteiden käyttö sisätiloissa tai rakennusten välittömässä läheisyydessävaromaton tulen käsittely, kuten esimerkiksi kynttilöiden jättäminen valvomatta, avotulen käyttö ja tähtisädetikkujen polttaminen
 • takkojen ja saunan tulipesän tuhkien laitto muualle kuin tähän tarkoitukseen varattuun metalliseen keräilyastiaan, joka sijaitsee jätekatoksessa
 • saunan liian pitkäaikainen lämmitys
 • irtaimiston vahingoittaminen tai luvaton haltuunotto

Muita ohjeita

 • peitä porealtaat aina käytön jälkeen
 • peseydy huolellisesti ennen porealtaaseen menoa ja käytä uima-asua
 • porealtaiden käyttö vain omalla vastuulla ja huoltotoimenpiteiden aikana kokonaan kielletty
 • pakkasen ylittäessä -15°C ulkoporealtaan käyttö on kielletty
 • kylpyläosastolla ei saa käyttää saunavastaa lauteiden alle jäävien lehtien vuoksi
 • huolehdi siisteydestä
 • jätä käytetyt vuoteet lähtiessäsi avoimiksi, jotta siivooja tietää vaihtaa puhtaat vuodevaatteet
 • tutustu poistumisreitteihin ja sammutuskalustoon heti, kun tulet huvilaan
 • ilmoita vahingoista välittömästi
 • ulkogrilliä käytettäessä tulee asiakkaan huolehtia itse ulkogrillin asianmukaisesti puhdistuksesta
 • Kaskilinnassa on olohuoneessa ilmalämpöpumppu, jota käytetään pääasiassa lämmitykseen mutta jota voidaan myös rajoitetusti käyttää huoneilman viilentämiseen olohuoneessa. Koska pumppu on suhteellisen pienitehoinen, ei sen vaikutus ylety makuuhuoneisiin tai alakertaan eikä kyseessä täten ole myöskään ilmastointilaite. Ilmalämpöpumppua käytettäessä talon ikkunoiden ja ulko-ovien tulee olla suljettuina.

Kaskilinnan varustelista (sisältää muun muassa)

KODINKONEET KEITTIÖ KASKIKYLPYLÄ ULKOVARUSTUS LAPSIVARUSTUS MUUTA
pyykinpesukone astiastot (> 12 hlö) ulkoporeallas (6 hlö) autokatos x 2 matkasänky x 2 vuoteet x 11
varavuoteet x 2
kuivausrumpu ruoanlaittovälineet sisäporeallas (4 hlö) harrastevarasto syöttötuoli x 2 liinavaatteet
baarin kylmälaitteisto kahvinkeitin puukiuas terassikalusteet (12 hlö) turvaportti käsi- ja kasvopyyhkeet
jääkaappi espressokeitin sähkökiuas kaasugrilli potta siivousvälineet
pakastinkaappi vedenkeitin höyrysauna Kotakeittiö korokejakkara pölynimuri
viinikaappi leivänpaahdin hiustenkuivaaja     varaava takka x 2,
avotakka x 1
astianpesukone tehosekoitin kylpypyyhkeet     polttopuut
mikroaaltouuni keittiöpyyhkeet       WLAN–yhteys
taulutelevisio x 2         kokousvarustus*

 

*Kokousvarustus tulee pyytää esille varauksen yhteydessä: Sisältää valkokangasseinän, Whiteboard-tusseja ja videotykin. Fläppitaulu. Seinänkokoisia opaalilasisia tilanjako-ovia voi käyttää piirtotauluina ja siirrettävä ruokapöytä on jaettavissa kahdeksi erilliseksi pöydäksi. Lattiaan on asennettu luukkujen alle pistorasioita ja talossa on WLAN–yhteys. Kaskilinnaan voi tilata pitopalvelua.