Loma Kaskilinnassa

Loma Kaskilinnassa

Kun etsit laadukasta lomakohdetta ja paikkaa jossa rentoutua, Kolin Kaskilinna on juuri sinulle. Voit rentoutua spa-henkisen kylpyläosastomme altaassa ja saunoa sähkökiukaan, puukiukaan tai turkkilaisen höyrysaunan lämmössä. Spa-osasto jatkuu ulkoterassille, missä tilava jacuzzi houkuttelee ylelliseen illanviettoon läpi vuoden. Takkahuoneessa voit nauttia elävän tulen lämmöstä. Siellä voit myös katsella elokuvia huippuluokan televisiosta. Kylmät juomat valmistat nautittaviksi laadukkaan kylmäkaapin ja baaritiskin avulla.  

Kolin aktiviteetit kesällä ja talvella

Vuoden Hiihtokeskus. Valtakunnallinen vuoden Retkikohde. Suomen vanhin opastettu luontopolku. Euroopan vanhin kallioperä ja Euroopan pisin sisävesien virallinen jäätie. Suomen kaunein kyläkauppa ja rakastetuin kansallismaisema. Koli on Suomen perinteikkäimpiä matkailukohteita ja palkittu lomanviettopaikka, joka tarjoaa koettavaa. Katso vinkkimme Kolin ja lähiseudun aktiviteettitarjontaan.  

Näe ja koe Koli

Katso Kolin palvelut

Koli ei ole vain matkailukeskus vaan aito pohjoiskarjalainen kylä Suomen ja Euroopan unionin itänurkassa. Suuri osa kolilaisista saa toimeentulonsa tavalla tai toisella matkailusta. Vahvana kulttuurikohteena ja perinteisenä maaseutukylänä Koli ja sen lähialue tarjoavat monia sympaattisia palveluja, joita ei muualta löydy. Katso vinkkimme Kolin ravintoloista ja ostospaikoista.   

Syö ja shoppaile