Kokous Kaskilinnassa

Kokous Kaskilinnassa

Kolin Kaskilinna on paitsi korkealuokkainen lomahuvila, myös viihtyisä kokoustila. Kokousasiakkaamme kiittävät erityisesti Kaskilinnan monipuolisuutta, tilantuntua, valoisuutta ja helppoja kokonaisjärjestelyjä: täällä pääset kokouksen jälkeen rentoutumaan saman katon alla esimerkiksi ylellisissä ammeissa ja saunojen lauteilla. Saat kauttamme käyttöösi kokousvälineistöä, ja langattoman WiFi-verkon avulla lataat sisältöä netistä. Helppoa on myös ruokahuolto: Kun et halua itse kokata, voit tilata kokoustarjoilut kiitosta saaneelta pitopalvelukumppaniltamme.

Kaskilinnan minimivuokra-aika on normaalisti 3 vuorokautta, mutta mikäli haluat vuokrata Kaskilinnan kokouskäyttöön alle kolmeksi vuorokaudeksi, ota yhteyttä myyntipalveluumme yhteydenotto-lomakkeen kautta. Löydät lomakkeen Ota yhteyttä-välilehdeltä. 

Meiltä saat myös tekniikan

Kolin Kaskilinnassa on av-välineistöä kokouksia varten joko vakiona tai erikseen tilattaessa. Löydät meiltä näitä laitteita ja apuvälineitä:  

  • Taulu-TV 2 kpl
  • Ilmainen WiFi
  • Videoprojektori (ilmoita kun teet tilavarausta)
  • Fläppitaulu (ilmoita kun teet tilavarausta)
  • Vakioäänentoistolaitteena siirrettävä sähkö- ja akkukäyttöinen aktiivikaiutin, johon voit liittää tabletin, puhelimen tai muun vastaavan äänilähteen. Mukana mikrofoni puheita, esitelmiä ja vaikka karaokea varten. 
  • Vaativampaan äänentoistoon tilattavissa 2 kaiuttimen Yamaha Stagepas 300 (+ subwoofer tarvittaessa) -äänentoistojärjestelmä, jossa mukana kaiutinjalustat, laulumikrofoni ja mikrofonijalusta (ennakkovarauksella ja erillisveloituksella).

Työtä ja rentoutumista saman katon alla